Partnerpagina Capgemini

Dataprotectie 2018: bent u er klaar voor?

door: Kim Boermans en Maxwell Keyte, 17 augustus 2017

dataprotectie

In ons dagelijkse werk praten we met steeds grotere regelmaat met klanten en partners over ‘data protection’ en dragen we daar oplossingen voor aan. Sinds de aankondiging van de GDPR (General Data Protection Regulation, 2016/679) is dit significant toegenomen. Graag delen we een aantal interessante observaties.

partnerartikelen

lees meer

- - - - -

‘Kijk naar de mógelijkheden van disruptie’

17 mei 2017

Zsolt Szabo en Mark Rutte: Linkse & Rechtse ICT

Recent verscheen de tweede editie van de bundel ‘Linkse & Rechtse ICT’ van Zsolt Szabo. Hij blikt desgevraagd vooruit naar autonome drones, blockchainverkiezingen en publiek-private samenwerking. ‘Linkse & Rechtse ICT’ bevat opinies op het snijvlak van ICT, politiek, bestuur en samenleving, die eerder zijn verschenen in AG-Connect.

partnerartikelen

lees meer

- - - - -

Veilig publieke diensten leveren met tablets

15 februari 2017

Burgers, bedrijven en overheid kunnen op vele manieren contact maken en in contact blijven. Elk van deze manieren heeft zijn eigen voor- en nadelen: portals zijn relatief goedkoop, maar bieden niet altijd voldoende interactie. Direct contact is duurder, maar persoonlijker en dus effectiever. Het gaat erom een goede balans te vinden tussen kosten, functionaliteit en impact.

partnerartikelen

lees meer