partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Capgemini

Capgemini-logo

Capgemini Innovation Day 03-12-2021: Define the future

nieuws | 1 december 2021

De Capgemini Innovatiedag 2021 gaat dit jaar over het terugnemen van de controle, bepalen wat we in de toekomst willen. Hoe ontsluiten we de waarde van technologie om te kunnen transformeren en om de toekomst te krijgen die je wilt! Dit gaat over de ‘spirit’ van mensen die zicht inzetten om menselijke energie te ontketenen via technologie voor een duurzame en inclusieve toekomst.

Op 3 december 2021 wordt de dag afgetrapt met een dynamische Talk Show (09:30 – 11:30), vol met interessante gasten, key notes en Capgemini thought leaders, gehost door Humberto Tan. Na de Talk Show wordt dieper ingegaan op bepaalde onderwerpen tijdens de Innovation Talks (11:45 – 13:00.

Society 5.0

Één van deze Innovation Talks is toegewijd aan Society 5.0. Een samenleving waarin de grens tussen mens en computer steeds vager wordt en de fysieke en digitale wereld meer dan ooit met elkaar verknoopt raken. Hoe kan technologie overheidsorganisaties helpen om betere dienstverlening te ontwikkelen? Bijvoorbeeld door goed te kijken naar de menselijk maat binnen organisaties en systemen. Technologie brengt mensen samen faciliteert samenwerking. En hoe zorgen we ervoor dat een superslimme samenleving ook veilig blijft?

Dit evenement kun je niet missen!
Ga naar Capgemini Innovation Day 03-12-2021: Define the future en schrijf je in.

Programma

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.