Partnerpagina Centric

Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, zoals belastingheffing en -inning, burgerzaken, salarisadministratie en werk, inkomen & zorg. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.

- – - – -

Op tijd klaar zijn voor de AVG?

20 december 2017

Centric AVG

Waarvoor mag je het BSN gebruiken? Hoe krijg je het overzicht van alle persoonsgegevens die in de gemeente zijn opgeslagen? Waarvoor mag je straks nog de GBA-V bevragen?

nieuws

lees meer

- - - - -

Strategische GV Conferentie

19 december 2017

GV Centric

‘Leiderschap op weg naar de i-Overheid’, dat was het thema van de Strategische Conferentie van de Gebruikersvereniging.

nieuws

lees meer

- - - - -

H2O-gemeenten harmoniseren applicatielandschap

19 december 2017

H2O-gemeenten - Centric

De gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek ondertekenen op 7 december het contract voor de levering van een nieuwe gezamenlijke applicatie voor het gegevensmagazijn. Voor de gemeenten betekent dit de start van de harmonisatie van hun applicatielandschap.

persberichten

lees meer