Partnerpagina Centric

nieuws

 • 3D - VR - AR Lokale overheid 2018

  VR

  Wat als uw burgers de toekomst van hun gemeente vandaag al kunnen beleven? Wat als professionals en beleidsmakers hun ruimtelijke plannen al kunnen testen vóórdat ze worden gerealiseerd? Benieuwd hoe 3D VR/AR-technologie daaraan kan bijdragen? Kom dan op 25 september naar Amersfoort!

  - - - - -

 • Centric en Antea Group investeren in startups via CAG Ventures

  start-ups

  Centric en Antea Group investeren via CAG Ventures in samenwerkingsverbanden met start-ups en scale-ups die actief zijn op het snijvlak van IT en engineering.

  - - - - -

 • Privacy Workspace geeft organisaties grip op persoonsgegevens

  Centric privacy

  IT-dienstverlener Centric introduceert de Privacy Workspace, een oplossing die organisaties grip geeft op het werken met persoonsgegevens. Dit platform helpt organisaties te voldoen aan de AVG, die vanaf 25 mei wordt gehandhaafd.

  - - - - -

 • Selfservice en AVG centraal in Productbeleid Lokale Overheid

  Centric

  In het vernieuwde Productbeleid Lokale Overheid leest u wat de ontwikkelingen rondom overheid en ICT betekenen voor de oplossingen die Centric ontwikkelt voor lokale overheden.

  - - - - -

 • Op tijd klaar zijn voor de AVG?

  Centric AVG

  Waarvoor mag je het BSN gebruiken? Hoe krijg je het overzicht van alle persoonsgegevens die in de gemeente zijn opgeslagen? Waarvoor mag je straks nog de GBA-V bevragen?

  - - - - -

 • Strategische GV Conferentie

  GV Centric

  ‘Leiderschap op weg naar de i-Overheid’, dat was het thema van de Strategische Conferentie van de Gebruikersvereniging.

  - - - - -

 • Voelt de overheid wel voldoende pijn die dwingt tot innovatie?

  Centric

  Gemeenten bouwen samen aan de fundamenten van de i-overheid. De vraag die centraal stond tijdens de Strategische GV Conferentie in Voorthuizen is: hoe precies? En als innovatie voortvloeit uit pijn, ervaren we dan wel voldoende pijn om in actie te komen?