Partnerpagina Centric

persberichten

 • Den Helder verzorgt sociale regie met Centric-oplossing

  De gemeente Den Helder heeft de oplossing Suite4Sociale Regie van Centric in gebruik genomen. Daarmee organiseert de gemeente integrale toegang tot het sociaal domein.

  - - - - -

 • Belastinguitvoerder BsGW verlengt IT-uitbesteding aan Centric

  Ondertekening BsGW en Centric

  De Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen Limburg (BsGW) en Centric hebben de samenwerking voor IT-uitbesteding met vijf jaar verlengd. Op 23 mei ondertekenden Karim Henkens (CEO Centric) en Jan Willemsen (Directeur BsGW) een vernieuwde overeenkomst.

  - - - - -

 • Outsourcingklanten geven Centric maximale aanbevelingsscore

  In Outsourcing Performance, de jaarlijkse benchmarkstudie van IT-onderzoeksbureau Giarte, behaalde Centric afgelopen jaar een aanbevelingsscore van 100%. Dat betekent dat alle aan het onderzoek deelnemende klanten Centric zouden aanbevelen.

  - - - - -

 • Omgevingscollectief officieel van start

  Het Omgevingscollectief

  De CEO’s van Antea Group, Centric, Civocracy, NedGraphics en Tygron hebben hun samenwerking in het Omgevingscollectief bekrachtigd met een handtekening. Het collectief helpt overheden met oplossingen die de invoering van de Omgevingswet gaan versnellen.

  - - - - -

 • Etten-Leur maakt overlijdensaangifte eenvoudig met eDienst

  Etten-Leur is de eerste gemeente die aan de slag is met een nieuwe digitale dienst waarmee begrafenisondernemers snel, efficiënt en veilig digitaal overlijdensaangifte kunnen doen: de eDienst Aangifte overlijden van Centric.

  - - - - -

 • Centric ondertekent convenant voor BAG-BGT-standaard

  Centric heeft in april met andere leveranciers het convenant ondertekend voor de ondersteuning van de nieuwe standaard voor berichtenverkeer tussen de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) en de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG).

  - - - - -

 • Het nieuwe Centric Overheid-magazine: digitaler dan ooit!

  Over de voordelen van digitale dienstverlening hebben we het vaak. Daar past natuurlijk een online magazine bij. Voortaan verschijnt het lijfblad voor de betrokken overheidsprofessional uitsluitend digitaal. Geschikt voor laptop én mobiel. De nieuwste editie van Centric Overheid staat nu voor u klaar!

  - - - - -

 • Gemeente Dronten aan de slag met standaard Betalen en Invorderen

  De gemeente Dronten gebruikt als eerste gemeente in Nederland de nieuwe standaard voor Betalen en Invorderen. Centric is de eerste leverancier die een koppeling volgens deze KING-standaard in de markt aanbiedt.

  - - - - -

 • DOWR kiest Centric-oplossingen voor Belastingen en Financiën

  DOWR, het samenwerkingsverband van de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte, gaat haar taken op het gebied van belastingen en financiële administratie de komende jaren uitvoeren met de oplossingen van Centric.

  - - - - -

 • Dinerdebat: eigentijdse overheid werkt samen met de buitenwereld

  De samenleving verandert snel en gemeenten moeten daarin mee. En niet alleen omdat inwoners en ondernemers verwachten dat gemeentelijke dienstverlening bij de tijd is. “Het gaat om onze legitimiteit,” stelt Arjen Gerritsen, burgemeester van Almelo.

  - - - - -

 • Belastingkantoor GBLT maakt het makkelijk

  Als grootste belastingkantoor verstuurt GBLT ieder jaar zo’n 2 miljoen aanslagen. Welke gevolgen heeft digitalisering voor GBLT? En wat merken burgers daarvan? Adjunct-directeur Jet Lepage ziet een toekomst waarin het nog eenvoudiger is om belastingzaken te regelen. Hoe bereidt zij haar dienstverlening voor op de toekomst? Hoe zien zij hun eigen rol in 2030?

  - - - - -

 • Efficiënte inspecties in Woerden en Oudewater door Toezicht-app

  De toezichthouders van de samenwerkende gemeenten Woerden en Oudewater gebruiken sinds deze week de app Toezicht van Centric voor hun inspecties op het gebied van bouw en milieu. De app draagt bij aan de kwaliteit van het toezicht.

  - - - - -

 • Verzetsmuseum Z-H maakt WOII tastbaar met Verhalentafel

  Het Verzetsmuseum Zuid-Holland laat de geschiedenis tot leven komen met de interactieve Verhalentafel, die deze maand werd gepresenteerd tijdens de opening van de expositie Kind en Oorlog.

  - - - - -

 • Leerlingen Goudse Weekendschool leren Levend programmeren

  Levend programmeren, een virtuele achtbaan, brand blussen met gas en sollicitatietips: afgelopen zondag doken de leerlingen van de Goudse Weekendschool in de IT-wereld van hoofdsponsor Centric tijdens een inspirerend bezoek aan het hoofdkantoor.

  - - - - -

 • Visions: naar de informatiegedreven overheid in 2030

  Een praktische visie op de informatiegedreven overheid die ook in 2030 over de juiste informatie beschikt en taken uitbesteedt in plaats van alles zelf te doen: dat is Visions, hart van het vernieuwde Productbeleid voor de Lokale Overheid 2017-2018.