partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

persberichten

 • Centric en Eljakim IT bundelen krachten

  Centric en softwareontwikkelaar Eljakim IT slaan de handen ineen op het gebied van leerplicht, RMC en leerlingenvervoer.

 • Samenwerking Decos en Centric

  Centric heeft in Decos de perfecte partner gevonden om klanten binnen de lokale & regionale overheid te helpen met klantcontact en zaakgericht werken.

 • H2O-gemeenten harmoniseren applicatielandschap

  H2O-gemeenten - Centric

  De gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek ondertekenen op 7 december het contract voor de levering van een nieuwe gezamenlijke applicatie voor het gegevensmagazijn. Voor de gemeenten betekent dit de start van de harmonisatie van hun applicatielandschap.

 • Gemeente Amsterdam neemt belastingapplicatie Centric in gebruik

  Gemeente Amsterdam - Centric

  De gemeente Amsterdam heeft het Centric-informatiesysteem Key2Belastingen met succes in gebruik genomen.

 • Actualiteitendiner: overheid moet dienstverlening vereenvoudigen

  Gemeenten willen graag integraal werken in het sociaal domein, maar de privacywetgeving gooit af en toe roet in het eten. Dat blijkt in de discussie tijdens het Actualiteitendiner, georganiseerd door Centric en Blommestein Groep.

 • Actualiteitendiner: hoe digitaliseer je om de burger heen?

  Actualiteitendiner Centric

  Digitalisering is een mooie kans om burgers klantgerichter van dienst te zijn. Hoe? Daarover verschillen de meningen, zo bleek tijdens het actualiteitendiner dat Centric en Blommestein Groep organiseerden over digitalisering en dienstverlening.

 • Gemeente Oss kiest de eDiensten van Centric

  De inwoners van de gemeente Oss regelen vanaf dit jaar nog meer zaken met hun gemeente eenvoudig online. Oss zet daarvoor de eDiensten van Centric in. Dankzij online selfservice besparen burgers tijd, doordat zij niet meer naar het gemeentehuis hoeven.

 • AVG Praktijkdag - De awareness voorbij

  AVG bijeenkomst Centric

  Welke gegevens mag u uitwisselen? En met wie? De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt strikte eisen aan het opslaan, gebruiken en beschermen van persoonsgegevens. Op 25 mei 2018 hoort u te voldoen aan de eisen in deze nieuwe wet. Hoe zorgt u dat uw IT op tijd is voorbereid?

 • Saxionstudenten ontvangen Gerard Sanderink Studiebeurs

  Drie tweedejaars studenten van de Saxion Hogeschool in Enschede hebben op 29 september een Gerard Sanderink Studiebeurs ontvangen.

 • Gemeente Meppel klaar voor e-factureren

  De gemeente Meppel is als eerste gemeente klaar voor de ontvangst van e-facturen via de Simplerinvoicing FULL-oplossing van Centric.

 • Centric-promovendus: 'Energieverbruik software kan omlaag'

  Een slimme energiemeter die het stroomverbruik van softwareproducten inzichtelijk maakt en helpt verminderen. Daarop promoveert Erik Jagroep, onderzoeker en productmanager bij Centric, maandag aan de Universiteit Utrecht.

 • Den Helder verzorgt sociale regie met Centric-oplossing

  De gemeente Den Helder heeft de oplossing Suite4Sociale Regie van Centric in gebruik genomen. Daarmee organiseert de gemeente integrale toegang tot het sociaal domein.

 • Belastinguitvoerder BsGW verlengt IT-uitbesteding aan Centric

  Ondertekening BsGW en Centric

  De Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen Limburg (BsGW) en Centric hebben de samenwerking voor IT-uitbesteding met vijf jaar verlengd. Op 23 mei ondertekenden Karim Henkens (CEO Centric) en Jan Willemsen (Directeur BsGW) een vernieuwde overeenkomst.

 • Outsourcingklanten geven Centric maximale aanbevelingsscore

  In Outsourcing Performance, de jaarlijkse benchmarkstudie van IT-onderzoeksbureau Giarte, behaalde Centric afgelopen jaar een aanbevelingsscore van 100%. Dat betekent dat alle aan het onderzoek deelnemende klanten Centric zouden aanbevelen.

 • Omgevingscollectief officieel van start

  Het Omgevingscollectief

  De CEO’s van Antea Group, Centric, Civocracy, NedGraphics en Tygron hebben hun samenwerking in het Omgevingscollectief bekrachtigd met een handtekening. Het collectief helpt overheden met oplossingen die de invoering van de Omgevingswet gaan versnellen.