partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Hoogste tevredenheidsscore IT-outsourcing voor Centric

persberichten | 21 mei 2014

Onderzoeksbureau Whitelane en adviesbureau Quint Wellington Redwood hebben ook dit jaar de tevredenheid onder opdrachtgevers van IT-outsourcingproviders geëvalueerd. Centric behaalt voor het tweede jaar op rij de hoogste tevredenheidsscore.

In totaal werden door de respondenten 21 outsourcingproviders geëvalueerd met ieder een minimum van acht contracten. Van deze leveranciers scoorde Centric met 81 procent het hoogst op klanttevredenheid. De relaties van Centric zijn vooral te spreken over de eindgebruikersondersteuning en de datacenterdiensten. Vorig jaar waren de klanten van Centric ook al het meest tevreden.

In Nederland namen zo’n tweehonderd organisaties deel aan het onderzoek. De klanttevredenheid werd gemeten aan de hand van meer dan 500 IT-outsourcingcontracten, met een gezamenlijke contractwaarde van meer dan 4 miljard euro per jaar.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.