partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Ready for end user experience - lokale overheid

persberichten | 4 oktober 2013

Bring your own device (BYOD), de cloud en mobility zijn aan de orde van de dag. Wat betekent deze focus op de eindgebruiker voor de IT-organisaties van lokale overheden?

Centric-logo

De eindgebruiker bepaalt tegenwoordig zelf waar, wanneer en hoe hij werkt. Thuis op zijn tablet, onderweg op een laptop of gewoon op de pc op kantoor. Aan de IT-afdeling de taak deze manier van werken mogelijk te maken. Bring your own device (BYOD), de cloud en mobility zijn aan de orde van de dag. Wat betekent deze focus op de eindgebruiker voor de IT-organisaties van lokale overheden?

Onze expert Erik Heil neemt u mee in onze visie op end user experience, waarbij hij ingaat op onder meer Enterprise Mobility, security en cloud. Een specialist van Citrix laat u zien hoe u mobility binnen uw organisatie kunt vormgeven en Sander de Graaf legt uit hoe Centric Melodies 3.0 zich verhoudt tot end user experience. Tot slot is het woord aan toonaangevend managementadviesbureau Quint Wellington Redwood. Quint, gespecialiseerd in het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, presenteert ‘Lean IT’ en de focus op de eindgebruiker.

Het seminar ‘Ready for end user experience’ op 17 oktober is bedoeld voor IT-beslissers in de lokale overheid.
Programma

  • 12.00 uur Ontvangst met lunch
  • 13.00 uur Opening
  • 13.15 uur Centric over end user experience Erik Heil – Centric Lead Architect
  • 14.00 uur Mobility volgens Citrix, Martijn Bosschaart – Citrix Senior Systems Engineer
  • 14.45 uur Pauze
    15.15 uur Melodies 3.0 & end user experience, Sander de Graaf – Centric Programmamanager Business Development & Innovatie
  • 16.00 uur Lean IT door Quint Wellington Redwood
  • 16.45 uur Afsluiting met borrel

Interesse?

U kunt zich hier aanmelden.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.