partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Selfservice en AVG centraal in Productbeleid Lokale Overheid

nieuws | 21 februari 2018

In het vernieuwde Productbeleid Lokale Overheid leest u wat de ontwikkelingen rondom overheid en ICT betekenen voor de oplossingen die Centric ontwikkelt voor lokale overheden.

Centric

Het komend jaar staat in het teken van twee belangrijke ontwikkelingen: de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de verdere uitbreiding van online dienstverlening door gemeenten.

Selfservice voor burgers en bedrijven

Online selfservice wordt meer en meer de norm. Het betekent dat burgers hun zaken met de overheid eenvoudig zelf regelen, waar en wanneer het hen uitkomt. Centric biedt handige eDiensten voor alle gemeentelijke domeinen, van burgerzaken tot het sociaal domein.

Voorbereiden op de AVG
Gemeentelijke dienstverlening vraagt uiteraard om aandacht voor de privacy van burgers en de bescherming van gevoelige gegevens. Centric biedt verschillende oplossingen die u helpen te voldoen aan de AVG, die vanaf 25 mei actief wordt gehandhaafd. Ook In het vernieuwde Productbeleid leest u ook hier alles over.

Bekijk het Productbeleid Lokale Overheid

Het Productbeleid Lokale Overheid stellen we ieder jaar vast in overleg met de Gebruikersvereniging Centric. Bekijk het Productbeleid op www.centricpblo.nl.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.