partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Talking Point: Blockchain in onze maatschappij

podcast | 28 september 2022

Blockchains, kosten die niet enorm veel energie? Is dat niet alleen bruikbaar voor cryptocurrencies en speculatie? In deze podcast bekijken we de andere kant van dit thema.

Beeld: Centric

Blockchains en decentralisatie kunnen een nieuwe lokale economie opbouwen. Benieuwd hoe we blockchain terug kunnen zien in onze maatschappij? Luister dan naar deze aflevering van Talking Point, de podcast van Centric Insights over actuele ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van data en IT.

Marijke Roskam is gastvrouw van deze podcast. Tafelgasten zijn Paul van Vulpen, innovatie lead blockchain technologie bij Centric en Samtag Prakke masterstudent business informatics en stagiair bij Centric.

Luister de podcast hier of via Spotify.

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.