partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina CIP

logo cip

CIP webinar agenda - najaar 2020

nieuws | 21 juli 2020

Voorlopig blijven fysieke bijeenkomsten in grote mate onwenselijk, vinden we bij CIP. Daarom blijven we actief met online varianten van onze bijeenkomsten, ook in het komende najaar. Want we willen toch interessante kennis en ervaringen op het gebied van informatiebeveiliging en privacybescherming blijven delen met ons netwerk.

CIP webinars

Beeld: Gerd Altmann / Pixabay

Naast meer kleinschalige videomeetings van diverse werkgroepen, hebben we weer een aantal interessante webinars in onze agenda staan.

Datum Tijd Webinar
24 september 13.00 – 14.00 uur Digi-Praco Privacy – Keten-DPIA als privacy-by-design instrument voor samenwerkingsverbanden
2 oktober 13.00 – 14.00 uur Digi-Praco Secure Software Development
15 oktober 13.00 – 14.00 uur Themasessie Internet of Things – Een actueel risico voor alle overheden
27 oktober 13.00 – 14.00 uur Digi-Praco Ethiek – De surveillancestaat: een gevaar, een geschenk of een fictie?

Mensen die al lid zijn van één of meer van onze communities, ontvangen persoonlijk per mail een uitnodiging voor webinars vanuit die communities. Kort voor aanvang van de betreffende webinar sturen we alle geïnteresseerden per e-mail een link naar de locatie voor deelname.

Voor alle andere geïnteresseerden geldt: je bent van harte welkom ook live deel te nemen, maar we vragen je wel om je interesse even aan ons kenbaar te maken. Met een mailtje naar cip@uwv.nl.

Mochten mensen niet in de gelegenheid zijn om aan de live webinar deel te nemen, dan kunnen ze altijd worden teruggekeken op het CIP YouTube kanaal.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.