partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina CIP

logo cip

Masterclass Ethiek

nieuws | 22 juli 2021

Vanaf 13 september starten we met de uitrol van de Masterclass Ethiek (3 podcasts en 3 webinars). In de week van 13 september releasen we de eerste podcast, daarna worden podcasts en webinars steeds afgewisseld. De eerste webinar van deze masterclass is op 20 september. Alle onderdelen zijn ook interessant om los te beluisteren of te bekijken c.q. live aan deel te nemen.

Onderwerpen die daarbij langskomen zijn:

- Wat is data-ethiek?
- Welke aspecten kun je onderscheiden?
- Welke actuele ontwikkelingen zijn er?
- Hoe ziet de toekomst er uit? en
- Hoe kun je ethische principes binnen jouw organisaties praktisch handen en voeten geven?

Zoals gebruikelijk worden de videoregistraties van de webinars achteraf op het YouTube kanaal van CIP geplaatst. De podcasts kun je downloaden/beluisteren op iTunes, Spotify en op het CIP account van Google Podcast.

Alle onderdelen van deze masterclass zijn ook interessant om los te beluisteren of te bekijken c.q. live aan deel te nemen. Aanmelden voor de webinars kan met een mailtje naar cip@uwv.nl. Daar kun je ook meer informatie krijgen.

reacties: 2

tags: ,

  • Debby Böhm #

    13 september 2021, 09:38

    Ik meld mij graag aan!

  • Heleen Hupkens (iBestuur) #

    14 september 2021, 20:34

    Dag Debby, aanmelden voor de webinars kan met een mailtje naar cip@uwv.nl.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.