partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina CIP

logo cip

Meine van Essen over omgaan met mobiele devices

artikelen | 13 oktober 2016

Door bedrijven en medewerkers wordt steeds meer gebruik gemaakt van mobiele apparaten. Zowel zakelijk als privé. Hoe kun je hier veilig mee omgaan. Meine van Essen van Rijkswaterstaat geeft enkele tips.

CIP- Meine van Essen over omgaan met mobiele devices


Meine van Essen over omgaan met mobiele devices from Brenno de Winter on Vimeo.


Over de Beveiligingsupdate

De beveiligingsupdate is een video over beveiliging en privacy. Het doel van de video’s is te werken aan bewustwording om zo weerbaarder te worden.
Iedere twee weken verschijnt er een nieuwe video. De licentie moedigt aan dat u de video hergebruikt en verspreidt met bronvermelding en onder vergelijkbare voorwaarden. Doe er dus uw voordeel mee!

Het concept is ontwikkeld door Brenno de Winter. De eindredactie ligt in handen van Barbara de Winter. De videoproductie wordt verzorgd door Poppe & Partners. De video’s worden gemaakt in samenwerking met de werkgroep Awareness van het Centrum voor Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP).

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.