zoeken binnen de website

Projectpagina 'Over Informatie Gesproken'

rddi logo

21en 22 september: Wat elke adviseur moet weten over informatiehuishouding bij het Rijk

nieuws | 7 september 2021

Open op Orde is de basis voor de operatie om de informatiehuishouding van de rijksoverheid te verbeteren en transparanter te maken. Ontdek wat je moet weten tijdens de Introductie Informatiehuishouding op 21 of 22 september en doe na afloop de test. Dan ben ook jij klaar om goed aan de slag te kunnen met informatiehuishouding!

Beeld: Open op Orde

Open op Orde

Bewindspersonen moeten verantwoording kunnen afleggen en moeten Tweede Kamer, burgers en journalisten te allen tijde adequaat informeren. Met het programma Open op Orde werkt de Rijksoverheid aan het optimaliseren van de informatiehuishouding.

De Introductie Informatiehuishouding is bestemd voor nieuwe adviseurs binnen de informatiehuishouding en natuurlijk zijn bestaande I-adviseurs ook welkom om de kennis op het gebied van informatiehuishouding op te frissen. Ken jij een collega voor wie dit interessant kan zijn, stuur deze link dan vooral door naar jouw collega!

Meer informatie en aanmelden

Na afloop heb je kennis van – en zicht in – het functioneren van de Informatiehuishouding bij de Rijksoverheid en van de bijbehorende werkzaamheden binnen jouw rol. Daarnaast ken je de belangrijkste aspecten van het programma ‘Open op Orde’, ben je je bewust van het belang van een goed functionerende informatiehuishouding en van de invloed daarvan op de bedrijfsvoering van de organisatie. In het programma komen de nulmeting en de uitvoeringstoets uitgebreid aan bod.

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.