zoeken binnen de website

Projectpagina 'Over Informatie Gesproken'

rddi logo

Werksessie interdepartementale samenwerking Informatiehuishouding en Wob

nieuws | 31 maart 2022

In samenwerking met ICTU organiseert RDDI twee sessies over informatiehuishouding en Wob-verzoeken. In deze tweede vervolgsessie zoomen we samen met de Regeringscommissaris Informatiehuishouding op interactieve wijze verder in op interdepartementale samenwerking bij Wob-verzoeken.

Beeld: Shutterstock

We delen een praktijkvoorbeeld dat ons kan inspireren tot concrete activiteiten om het Wob-proces te verbeteren, de Covid Hotspot.

Naar aanleiding hiervan bespreken we wat ons opvalt, welke elementen bruikbaar zijn voor het Wob-proces binnen jouw eigen organisatie en hoe interdepartementale samenwerking samen te versterken is. Deze sessie is met name bedoeld voor Wob-functionarissen binnen de overheid, maar ook voor andere Rijksmedewerkers die in hun werk met vraagstukken rond informatiehuishouding te maken hebben. Zorg er dus voor dat je bij aanmelding het mailadres gebruikt van de overheidsorganisatie die je vertegenwoordigt.

De werksessie vindt digitaal plaats op 5 april 2022 van 12.00-14.00 uur.
AANMELDEN voor de werksessie

tags: , , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.