zoeken binnen de website

Projectpagina 'Over Informatie Gesproken'

rddi logo

Praat mee over 'Open op Orde'

nieuws | 26 september 2021

Bezig met Open op Orde? Deel je kennis en ervaringen of stel vragen aan de community. Op het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) is een aparte pagina ingericht voor ambtenaren die zich met dit dossier bezig houden. Interessante updates, discussies, relevante documenten en collega’s binnen het Rijk om mee van gedachten te wisselen of vragen aan te kunnen stellen.

Informatie, handreikingen en tools die relevant zijn voor andere overheden worden gedeeld in het Kennisplatform Informatiehuishouding overheden en in de verschillende rijksprojectgroepen.

Kennisplatform Informatiehuishouding Overheden

De groep Open op Orde is alleen toegankelijk voor wie werkzaam is bij de rijksoverheidsorganisaties.

Open op orde

Op basis van het generiek actieplan Open op Orde is alle rijksorganisaties gevraagd vóór 1 juli 2021 een eigen verbeterplan te maken. Daarin staat bijvoorbeeld beschreven hoe zij de komende jaren werk gaan maken van betere informatiesystemen en werkprocessen en hoe medewerkers extra ondersteuning krijgen.
Zie de website www.openoporde.nl voor meer informatie en handige hulpmiddelen voor het opstellen en uitvoeren van hun eigen actieplannen.

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.