partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina TCS

nieuws

 • De kracht van Quantum Computing benutten

  Tata Consultancy Services introduceert een nieuw virtueel Quantum Computing Lab dat klanten een omgeving biedt om zakelijke oplossingen van de toekomst te ontwikkelen. Het nieuwe lab biedt TCS de mogelijkheid om de acceptatie van quantum computing te versnellen.

 • Retailer Action transformeert prijsstrategie met TCS Optumera

  Discountretailers winnen terrein en bedienen klanten van elk formaat. Om de concurrentie voor te blijven zijn innovatie en een solide prijsstrategie cruciaal. Tata Consultancy Services (TCS) heeft Action Group geholpen bij het transformeren van de prijsstrategie met behulp van TCS Optumera™, een AI aangedreven retail-optimalisatieplatform.

 • TCS nummer 1 in klanttevredenheid in Nederland

  Tata Consultancy Services (TCS) is nummer 1 in klanttevredenheid in Nederland volgens een onafhankelijk onderzoek van Whitelane Research onder CXO’s van diverse IT-afnemende organisaties. De algemene tevredenheidsscore van TCS Nederland is 86 procent; met een voorsprong van 6 procent ten opzichte van de dichtstbijzijnde concurrent.

 • Waarde creëren door samenwerking binnen ecosystemen

  TCS heeft in samenwerking met de TIAS School for Business and Society, ICT Media, ServiceNow & Informatica en andere partijen gekeken naar waar en hoe organisaties samenwerken binnen ecosystemen en hoe ze deze samenwerkingen kunnen verbeteren. De resultaten laten zien dat er kansen liggen op het gebied van datadelen, datakwaliteit, datamanagement en gegevensbeheer en -tooling.

 • TCS is wereldwijd uitgeroepen tot beste werkgever voor 2022

  TCS is voor het achtste jaar op rij uitgeroepen tot beste werkgever in Nederland. Ook behaalde TCS de lijst van beste werkgevers in Europa en werd het voor het zevende jaar op rij door het Top Employers Institute erkend als een Global Top Employer 2022. “Onze mensen in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen, dat betekent alles voor ons”, zegt Josu Devasia, Country Head, TCS Nederland.

 • Sustainathon daagt jongeren uit om milieuproblemen aan te pakken met technologie

  TCS kondigt een Europese wedstrijd aan die jonge geesten uitdaagt en in staat stelt om innovatieve ideeën te ontwikkelingen en uit te voeren en daarmee organisaties te helpen bij belangrijke duurzaamheidsvraagstukken met behulp van geavanceerde technologie. Aanmelden voor de Europese Sustainathon kan tot 21 januari 2022.

 • TCS 2021 Global Financial Leadership Study: The Next Era in FP&A

  Uit TCS-onderzoek blijkt dat 50% van de senior financieel managers wereldwijd incorrecte korte termijnprognoses maakt. Bovendien zegt slechts 54% dat hun teams beschikken over voldoende risicobeheersingsvermogen. Toch loopt er een kleine groep finance executives voorop. De studie van TCS noemt hen ook wel de financiële ‘trendsetters’.

 • Joris van Dongen Financial Services Management Consulting Partner bij TCS

  In zijn nieuwe rol zal hij gestationeerd zijn in Nederland en deel uitmaken van het European Consulting Leadership-team van TCS. Van Dongen brengt ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, het verzekeringendomein en bankwezen met zich mee.

 • Cloudmigratie verbetert het performance management van meer dan 14.000 werknemers in Cardiff

  De hoofdstad van Wales, Cardiff, heeft meer dan 14.000 werknemers. Door de manier van werken aan te passen en beter gebruik te maken van interne kennis en vaardigheden wilde de gemeente de dienstverlening aan haar inwoners en klanten substantieel verbeteren. Ze kozen voor het Framework Oriented Architecture (FOA) -model van TCS om aan een goede oplossing te bouwen.

 • Winters in Schotland belemmeren de dienstverlening voor Scottish Water

  De strenge winters in Schotland zorgen er vaak voor dat waterleidingen bevriezen en barsten. Als gevolg hiervan hadden klanten van drinkwaterbedrijf Scottish Water te maken met stroomonderbrekingen, lage waterdruk en verontreinigingsgevaar. Met noodhulpoplossing van TCS bespaart waterbedrijf meer dan 12 miljoen pond

 • TCS helpt Neptune Energy een insights-driven en cloud-first organisatie te worden

  Tata Consultancy Services transformeert met succes de IT-activiteiten van Neptune Energy, verbetert data & analytics en versnelt daarmee Neptune’s overgang naar de Cloud. TCS ondersteunde Neptune Energy bij het bouwen van een succesvol cloud-native, data- en analyticsplatform, het gebruik van automatisering bij het transformeren van IT-activiteiten en om de cloudtransformatie te versnellen.

 • Thuiswerken resulteerde in bijna 50% reductie van CO2-uitstoot voor TCS

  IT-dienstverlener Tata Consultancy Services heeft aangekondigd om de absolute uitstoot van broeikasgassen in Scope 1 en Scope 2, ten opzichte van het basisjaar 2016, met 70 procent te reduceren om vóór 2030 volledig CO2-neutraal te zijn.

 • TCS lanceert innovatiehub om duurzame ontwikkelingen in Europa te stimuleren

  Tata Consultancy Services (TCS), heeft TCS Pace Port™ Amsterdam gelanceerd: een co-innovatie en geavanceerd onderzoekscentrum dat is ontworpen om klanten te helpen bij het succesvol sturen van hun groei- en transformatietrajecten.

 • TCS nummer 1 in klanttevredenheid volgens Nederlands bedrijfsleven

  Tata Consultancy Services (TCS), (BSE: 532540, NSE: TCS), een wereldwijd opererende organisatie op het gebied van IT-services, consulting en bedrijfsoplossingen, is in onafhankelijk onderzoek van Whitelane Research uitgeroepen tot het nummer één IT-bedrijf in klanttevredenheid.