partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina VNG Realisatie

partnerpagina vng realisatie

10 november Congres 'Op Reis door het Werklandschap'

nieuws | 27 oktober 2022

Op Reis door het Werklandschap, zo luidt de avontuurlijke titel van het congres Werkdomein. Deze reis, onderdeel van het VNG Realisatie Jaarevenement, voert de bezoekers mee langs de vele aspecten van het Werklandschap. Het programma is opgebouwd uit drie sporen: Digitaal centraal, Verbeter de keten en Inwoner centraal.Het Werklandschap is een gestructureerd model dat de brede dienstverlening rond werk in beeld brengt: zowel aan de kant van de werkgevers als aan de kant van werkzoekenden. Hoe kunnen de onderdelen van dit Werklandschap bijdragen aan een effectieve, efficiënte en eenduidige dienstverlening aan werkzoekenden en werkgevers?

Tijdens het congres gaan we via drie sporen op reis door dit landschap. Elk spoor bevat interessante en afwisselende sessies.

Klik HIER voor het volledige programma

Op Reis door het Werklandschap

Bent u werkzaam in een RMT, WSP, binnen de werkzoekende- of werkgeversdienstverlening, bent u jobcoach, consulent of accountmanager? Meld u zich dan vooral aan; om te leren, ervaringen te delen en te ontmoeten.

Wanneer: 10 november 2022
Tijd: inloop vanaf 9:00 uur, programma 10:00 – 17:00 uur
Waar: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
Aanmelden

tags: , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.