EY

EY
Boompjes 258
3011XZ Rotterdam
Over EY

Bij EY zetten we ons in voor een beter werkende wereld: Building a better working world. Onze adviezen en hoogwaardige dienstverlening helpen vertrouwen op te bouwen in de wereldwijde kapitaalmarkten en economieën. Wij ontwikkelen uitstekende leiders die er samen voor zorgen dat we onze beloften aan al onze stakeholders nakomen. Zo spelen we een cruciale rol bij het bouwen aan een beter werkende wereld voor onze mensen, onze klanten en de gemeenschap.

In een wereld die sneller dan ooit verandert, vormt ons doel het kompas waarop onze organisatie van meer dan 250.000 mensen vaart, en geeft het context en betekenis aan onze dagelijkse werkzaamheden. Wij helpen digitale pioniers bij de bestrijding van gegevenspiraterij; begeleiden overheden bij cashflowcrises; ontsluiten nieuwe medische behandelingen met data-analyse; en streven naar hoogwaardige audits om vertrouwen in de financiële markten en het bedrijfsleven op te bouwen. Met andere woorden: wij werken met ondernemers, bedrijven en zelfs op landniveau om de meest prangende uitdagingen van onze klanten op te lossen.

Wij zetten onze vier geïntegreerde servicelines – Assurance, Consulting, Strategy en Transactions, en Tax – en onze diepgaande kennis van de verschillende sectoren in om onze klanten te helpen inspelen op nieuwe kansen, met inschatting van de risico’s die gepaard gaan met verantwoordelijke groei. Dankzij onze uitstekend presterende, multidisciplinaire teams kunnen onze klanten aan de wettelijke vereisten voldoen, hun investeerders op de hoogte houden en tegemoetkomen aan de wensen van hun stakeholders.

Wij geloven dat een betere werkende wereld gebaseerd is op duurzame en inclusieve economische groei. We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en investeren daarbij in onze mensen en in innovatie. En we zijn er trots op dat we met anderen samenwerken – van onze klanten tot stakeholders in het algemeen – om onze kennis, vaardigheden en ervaring te gebruiken om ons doel te bereiken en positieve veranderingen te bewerkstelligen.