zoeken binnen de website

Andries Kok directeur Lokaal Bestuur en Informatiesamenleving bij VNG

door: Redactie iBestuur | 11 mei 2022

Andries Kok start op 1 juni als directeur van de nieuwe directie Lokaal Bestuur en Informatiesamenleving bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten. Deze directie bestrijkt vrijwel alle basisfuncties van gemeenten: arbeidszaken, lokale democratie, gemeenterecht, financiën, informatiesamenleving en veiligheid. Hij werkte voorheen als teamleider Financiën bij de VNG.


Bij de VNG is door verandering van taken en een samenvoeging van afdelingen een nieuwe directie Lokaal Bestuur en Informatiesamenleving ontstaan. Hiervoor is Andries Kok per 1 juni aangesteld als directeur. Andries werkt sinds 2008 bij de VNG en sinds 2018 als teamleider Financiën. Hij gaat in zijn nieuwe functie verder met het werk dat hij als teamleider al kent. Andries wil de brede portefeuille van de beleidsdirectie graag in samenhang verder ontwikkelen en synergie tussen de teams creëren.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.