zoeken binnen de website

Flory Verhaag Business Unit Manager IT Applicatie Services bij SSC-ICT

door: Redactie iBestuur | 17 februari 2022

Flory Verhaag wordt per 1 april a.s. business Unit Manager IT Applicatie Services bij SSC-ICT bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Ze wordt resultaatverantwoordelijk voor de doorontwikkeling, levering en beheer van een gevarieerd applicatieportfolio waaronder het Rijksportaal, P-Direkt en zo’n 200 andere bedrijfsvoering applicaties.

Flory Verhaag | Beeld: Algemene Bestuursdienst

SSC-ICT is een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid. Verhaag nam de afgelopen twee jaar al de functie van business unit manager waar. Samen met ruim 300 IT-professionals heeft ze de Business Unit gevormd en de transformatie voorbereid. Ze heeft veel ervaring met organisatieveranderingen. Sinds 2016 werkt ze bij de overheid. Eerder heeft zij jarenlang als senior manager bij consulting-organisatie Accenture gewerkt en hierbij complexe transformatieprogramma’s aangestuurd bij publieke en non-publieke organisaties in een internationale omgeving, op het snijvlak van business en IT. Flory Verhaag studeerde Technische Bedrijfskunde en behaalde haar Master General Management aan Universiteit Nyenrode.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.