zoeken binnen de website

Folkert-Jan de Groot hoofd Strategisch Informatiebeleid bij OCW

door: Redactie iBestuur | 8 november 2021

Folkert-Jan de Groot wordt per 10 januari 2022 hoofd Strategisch Informatiebeleid bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hij heeft de opdracht de kwaliteit van de informatievoorziening en de digitalisering op een hoger plan te tillen. Ook is hij plaatsvervangend CIO.

Beeld: Algemene Bestuursdienst

Drs. F. (Folkert-Jan) de Groot is sinds 2017 clusterhoofd ITS Concern Application Services bij de Universiteit Utrecht. Daarvoor vervulde hij bij de Universiteit Utrecht de functie van afdelingshoofd ITS Research & Datamanagement Services. Eerder was hij onder andere IT Projectleider en Management Consultant bij meerdere opdrachtgevers.

Folkert-Jan studeerde Bedrijfswetenschappen/Kennis- en informatiemanagement aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.