zoeken binnen de website

Ingrid Thijssen treedt toe tot Raad van Advies ECP

door: Redactie iBestuur | 24 november 2021

Ingrid Thijssen is toegetreden tot de Raad van Advies bij ECP. Ingrid Thijssen is sinds 15 september 2020 voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW. In al haar functies speelde digitalisering een belangrijke rol en Ingrid heeft een passie voor technologie.

Voordat Ingrid bij VNO-NCW aan de slag ging, was zij voorzitter van de Raad van Bestuur van Alliander. Daarvoor is zij directievoorzitter van NS Reizigers geweest. Verder was zij onder meer commissaris bij diverse organisaties, zoals bij het Havenbedrijf Rotterdam en Coöperatie VGZ. Als voorzitter van VNO-NCW is Ingrid Thijssen ook vicevoorzitter van de SER, covoorzitter van de Stichting van de Arbeid, voorzitter van DECP (Dutch Employers’ Cooperation Programme), voorzitter van de Raad van Toezicht van PUM (Programma Uitzending Managers) en voorzitter van de Raad van Toezicht van NLinBusiness.

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.