zoeken binnen de website

Irma van Gaalen-Doesburg directeur CIO-office en Integrale Veiligheid bij SZW

door: Redactie iBestuur | 1 februari 2023

Irma van Gaalen-Doesburg wordt vanaf 13 februari 2023 directeur CIO-office en Integrale Veiligheid (CIV) bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Haar directie adviseert over de IV-component bij beleid en projecten, waaronder ook grote IV-projecten van het UWV en de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

Irma van Gaalen-Doesburg | Beeld: Algemene Bestuursdienst

De Directie CIV heeft een onafhankelijke en toezichthoudende rol binnen het departement. Als nieuwe directeur staat ze meteen voor een organisatieverandering. Recent is besloten de advisering voor het departement op de thema’s informatiebeveiliging, privacy en informatiemanagement uit te breiden en centraal te positioneren bij de Directie CIV.

Irma van Gaalen-Doesburg werkt op dit moment als programmadirecteur Shared Service Center DJI bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Zij is daar verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de organisatie op het gebied van informatievoorziening, procesgericht werken, dienstverleningsconcept, strategisch personeelsplan en leiderschapsontwikkeling, veranderstrategie en -planning. Zij is lijndirecteur voor de afdelingen Inkoop Uitvoering Centrum en Contact & Service.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.