zoeken binnen de website

Karin Groenendijk divisiemanager Specifieke Toepassingen bij DICTU

door: Redactie iBestuur | 9 november 2022

Karin Groenendijk is benoemd als divisiemanager Specifieke Toepassingen bij DICTU (Dienst ICT Uitvoering) bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Zij start per 1 januari 2023. Momenteel werkt ze als Business Unit Manager Sociaal Domein bij Centric Public Sector Solutions.

Karin Groenendijk | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Divisie Specifieke Toepassingen van DICTU levert maatwerkdienstverlening om zo klanten optimaal te ondersteunen bij de digitalisering van hun primaire processen. Deze dienstverlening zal als gevolg van de nieuwe bedrijfsstrategie van DICTU de komende tijd behoorlijk veranderen

Karin Groenendijk werkt al sinds 1987 in de ICT, altijd bij dienstverlenende organisaties die applicaties ontwikkelen, beheren en onderhouden met focus op centrale en decentrale overheid als afnemer. Bij Centric werkt ze voor gemeenten en uitvoeringsorganisaties in Nederland in het Sociaal Domein.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.