zoeken binnen de website

Lindy van de Westelaken hoofd afdeling Basisinfrastructuur en Dienstverlening bij BZK

door: Redactie iBestuur | 21 februari 2023

Lindy van de Westelaken wordt per 20 maart 2023 hoofd afdeling Basisinfrastructuur en Dienstverlening bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Deze afdeling houdt zich bezig met de generieke digitale dienstverlening aan burgers en bedrijven én de gegevensuitwisseling en infrastructuur die hiervoor nodig

Lindy van de Westelaken | Beeld: Algemene Bestuursdienst

De afdeling Basisinfrastructuur en Dienstverlening formuleert de beleidskaders en wetgeving voor de digitale basisinfrastructuur en zet zich in voor innovatie en een betere dienstverlening aan burgers en bedrijven door de digitale overheid.
Samen met medeoverheden en uitvoeringsorganisaties werkt de afdeling aan deze Generieke Digitale Infrastructuur (GDI).

Lindy van de Westelaken werkt nu als plaatsvervangend afdelingshoofd I-Stelsel en Vakmanschap bij de directie CIO Rijk bij BZK. In de periode juli 2022 tot december 2022 was zij waarnemend afdelingshoofd van deze afdeling. Daarvoor was zij coördinerend beleidsmedewerker en teamcoördinator bij de directie CIO Rijk.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.