zoeken binnen de website

Peter den Held directeur Programmacoördinatie, Stelselregie en Standaardisatie bij Logius

Peter den Held wordt per 1 november 2021 directeur Digitale Programma’s bij Logius. Logius zorgt samen met partners voor een digitale overheid die werkt voor iedereen. ‘Digitalisering biedt kansen om de dienstverlening van de overheid slimmer, toegankelijker en persoonlijker te maken’, aldus Den Held.

Peter den Held
Peter den Held is momenteel Directeur Ontwikkeling en Services Centrale Informatievoorziening Rijkswaterstaat bij het ministerie van IenW. Daarvoor werkte hij bij het Ministerie van BZK als programmadirecteur van het Overheid Data Center Rijswijk, het Ministerie van Financiën als CIO en in diverse leidinggevende functies bij de ministeries van OCW, LNV en Defensie.

Yvonne van der Brugge, algemeen directeur Logius, is blij met de komst van Peter de Held: ‘De afgelopen 5 jaar heeft Peter binnen het grote programma van Rijkswaterstaat de digitalisering mede vormgegeven en ik ben zeer verheugd dat hij nu naar Logius komt om te helpen de digitale overheid via programma’s, stelselregie en standaardisatie verder te brengen. Peter heeft ruime ervaring met ICT-programma’s en projecten binnen de Rijksoverheid en heeft zowel op departementen als in uitvoeringsorganisaties gewerkt. Met zijn open houding en zijn ervaring past Peter goed binnen het directieteam Logius dat met zijn komst op sterkte zal zijn. We hebben met Peter een goede directeur gevonden die onze nieuwe directie vanuit kennis, ervaring en persoonlijkheid aan gaat sturen. Daarmee zetten we weer de volgende stap in het verder verbeteren van onze dienstverlening en daarmee het verbeteren van de digitale overheid.’

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.