zoeken binnen de website

Pieter Schoehuijs niet-uitvoerend bestuurder bij Centric Holding

door: Redactie iBestuur | 16 februari 2023

Centric heeft een nieuwe bestuurder aangesteld: Pieter Schoehuijs treedt toe tot de directie als niet-uitvoerend bestuurder. Hij heeft een brede ervaring in het gebied van technologische transformatieprocessen en was CIO bij onder andere Glencore Algriculture, Capgemini en AkzoNobel.

Peter Schoehuijs | Beeld: Marevisie

Peter Schoehuijs voegt zich bij het bestuur, dat bestaat uit de in november 2022 aangestelde Peter Wakkie (ceo) en Willem Mijer (niet-uitvoerend bestuursvoorzitter). In het persbericht noemt hij het bedrijf financieel gezond en dat het ‘een uitstekende reputatie in de markt heeft, gebaseerd op solide dienstverlening.’
Op dit moment is hij commissaris bij To-Increase en adviseur bij Advent International en MareVisie Projectmanagement. Van 2018-2021 was hij president-commissaris bij Geldmaat.

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.