zoeken binnen de website

Ron Kolkman hoofdingenieur-directeur, tevens CIO bij Rijkswaterstaat

door: Redactie iBestuur | 1 december 2021

Ron Kolkman start op 15 februari 2022 als hoofdingenieur-directeur Centrale Informatievoorziening (HID CIV), tevens Chief Information Officer (CIO) bij Rijkswaterstaat (RWS). Ron volgt daarmee Perry van der Weijden op die half oktober aan de slag ging als partner bij Netcompany.

Ron Klokman | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Ron Kolkman werkt momenteel als Directeur Informatievoorziening bij het Joint IV Commando van het ministerie van Defensie. Eerder werkte Ron o.a. als CIO bij het Kadaster en was hij als algemeen directeur verantwoordelijk voor de ICT van het IT-bedrijf van de Rechtspraak.
In zijn nieuwe rol van CIO bij RWS maakt Ron deel uit van het bestuur van RWS en krijgt daarmee een strategische en kader stellende rol op IV-gebied.

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.