zoeken binnen de website

Sylvia Cammeraat manager ICT-compliance & innovatie/CIO bij AZ

door: Redactie iBestuur | 30 september 2022

Sylvia Cammeraat start per 1 oktober 2022 als manager ICT- compliance & innovatie / CIO bij het ministerie van Algemene Zaken. Ze is op dit moment Hoofd Concern-Control IV en Security bij de directie Informatievoorziening en Inkoop van het ministerie van Justitie en Veiligheid en opdrachtgever van een JenV-breed cybersecurityprogramma.

Sylvia Cammeraat | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Een goede organisatie van de ICT en de informatiehuishouding en – beveiliging van groot belang, ook voor een klein ministerie als Algemene Zaken. De unit ICT-Compliance & Innovatie (C&I) is onderdeel van de directie Bedrijfsvoering. De focus van de unit C&I ligt op de AZ brede kritische informatiesystemen en op de kantoor- en bedrijfsautomatiseringsapplicaties waarmee de medewerkers van AZ werken.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.