zoeken binnen de website

Tanja van Burgel directeur Digitalisering en Informatisering bij Financiën

door: Redactie iBestuur | 20 december 2022

Tanja van Burgel wordt per 1 januari 2023 directeur Digitalisering en Informatisering, tevens plaatsvervangend CIO bij het ministerie van Financiën. Sinds april 2022 is zij al aan het werk als kwartiermaker verantwoordelijk voor het oprichten van de nieuwe directie.

Tanja van Burgel | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Tanja Burgel werkt sinds 2017 hoofd Informatisering bij het ministerie van Financiën. De nieuwe directie Digitalisering en Informatisering (D&I) heeft bij de start een forse veranderopgave waar de directeur leiding aan geeft. De hoofdtaken van de nieuwe directie zijn enerzijds het invulling geven aan beleid, kaderstelling en monitoring voor informatievoorziening (IV) en anderzijds het realiseren van de best mogelijke informatievoorziening voor de medewerkers van het beleidsdepartement van Financiën.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.