Personalia

Alex Maas directeur Beleid & Bedrijfsvoering / CIO bij Bureau ABD

Alex Maas gaat 15 januari a.s. aan de slag als directeur Beleid en Bedrijfsvoering tevens CIO bij Bureau Algemene Bestuursdienst van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Hij is op dit moment werkzaam als directeur HR en Bedrijfsvoering van de Bestuursstaf, kerndepartement van het ministerie van Defensie.

Alex Maas | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Alex Maas gaat zich bezig houden met beleid en commu­nicatie, maar ook de innovatie van systemen en werk­processen valt onder de directeur. Hiernaast is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Bureau Algemene Bestuursdienst en heeft hij een management­opgave, waarbij hij zich focust op de versterking van de samenwerking tussen de afdelingen binnen zijn directie en de overige afdelingen binnen Bureau Algemene Bestuursdienst.

Maas werkte eerder bij de Koninklijke Landmacht en het ministerie van Defensie. Van 1992-1997 deed Alex de officiersopleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Marine in Den Helder. Alex behaalde daarna zijn doctoraal Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren