Personalia

Arnoud van Gemeren nieuwe hoofdredacteur iBestuur

iBestuur krijgt een nieuwe hoofdredacteur. Arnoud van Gemeren gaat per 1 januari bij Sijthoff Media aan de slag om ons platform verder te ontwikkelen en te versterken. Daarnaast gaat hij proposities ontwikkelen om de community van publieke en private partijen nog beter te bedienen. Heleen Hupkens, huidig hoofdredacteur iBestuur, blijft betrokken als online content manager.

Arnoud heeft een lange staat van dienst binnen de Nederlandse IT-mediawereld. Hij is actief geweest bij onder andere Array Publications (VNU), Ten Hagen & Stam, SDu Uitgevers en Emerce. Sinds 2008 is hij hoofdredacteur bij ICT Media en verantwoordelijk voor bladen, online, onderzoeken, rondetafelsessies en congresprogramma’s. Arnoud is tevens eigenaar van Contact Media, producent van content voor de IT-sector.

“De digitale transformatie beïnvloedt de samenleving ingrijpend”, zegt Arnoud, “Het is aan de overheid om waar nodig te sturen en tegelijkertijd zelf digitaal te transformeren. Er komt veel af op zowel de rijksoverheid als de decentrale overheden. iBestuur speelt hierbij een belangrijke rol: het inspireert, bevordert kennisdeling en helpt zo de overheid verder. Het is mijn ambitie het sterke merk iBestuur nog meer impact te geven. Het iBestuur-platform kan nog aan diepgang en omvang winnen met bijvoorbeeld onderzoek, educatie en innovatieve events. De behoefte is er en die gaan we adresseren. Heel mooi om deze kans te krijgen bij een snelgroeiende en ambitieuze organisatie als Sijthoff Media!”

Willem Sijthoff, CEO van Sijthoff Media, is verheugd met de komst van Arnoud: “Met zowel iBestuur als onze titels Binnenlands Bestuur en AG Connect bieden wij een uniek platform voor beslissers en beleidsmakers die zich bezighouden met digitalisering binnen de overheid. Met Arnoud als versterking binnen ons team kunnen we zowel het inhoudelijke debat als de koppeling tussen het bedrijfsleven en de digitale publieke sector naar een nog hoger niveau brengen.”

Over iBestuur

iBestuur richt zich op bestuurders en beleidsmakers binnen de digitale publieke sector. Op het iBestuur Congres komen jaarlijks 900 deelnemers om bij te dragen aan een efficiëntere, effectievere en klantvriendelijke overheid. Via de website, magazine, nieuwsbrief en events bereikt iBestuur bovendien maandelijks ruim 16.000 beslissers en beleidsmakers.

Over Sijthoff Media

Sijthoff Media is een crossmediaal bedrijf gevestigd in Capital C, hét centrum voor de creatieve industrie van Amsterdam. Onze media en communities verbinden boardroom members en één miljoen professionals binnen IT, marketing, media, finance, HR, M&A en de overheid. Bekende merken zijn Adformatie, AG Connect, Alex van Groningen, NBA Opleidingen, Amsterdam Institute of Finance, CFO, CHRO, HR Praktijk, M&A, Binnenlands Bestuur, iBestuur en FM.nl. Daarnaast bereiken we met Kidsweek en Samsam wekelijks ruim 400.000 kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie

  • peter hagedoorn | 9 december 2021, 13:52

    Ik ben, na vele jaren CIO geweest te zijn, thans schrijver over de digitale samenleving. Ik schrijf er columns (zie website) en boeken over. Ik wil graag mijn laatste boek:“The Digital Challenge for Europe” aanbieden ter recensie door i-Bestuur. Het boek gaat met name in op de digitale, bestuurlijke uitdagingen van Europese lidstaten, alsook de Europese Commissie. Is dat mogelijk?

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren