Persbericht

Strategisch overleg over de toekomst van burgerzaken

Op donderdag 10 maart organiseerde de Gebruikersvereniging Centric een strategisch overleg voor gebruikers van de burgerzakenoplossingen van Centric. Er werd open gesproken over visies, ideeën en ervaringen.

Van Burgerlijke Stand tot BRP, burgerzaken is een domein in beweging. Deelnemers gebruikten deze bijeenkomst om zich strategisch te oriënteren op de ontwikkelingen rond Burgerzaken op landelijk, regionaal en gemeentelijk niveau.

Input gemeenten onmisbaar

Ook de afdeling Burgerzaken streeft voortdurend naar efficiëntere processen en moderne en veilige dienstverlening. In het persoonlijke contact aan de balie, maar ook via elektronische weg. Dat vraagt om innovatieve oplossingen voor zowel de gemeentelijke organisatie als voor de burger. Centric liet daarom bij het overleg de productontwikkelingen zien rond het klantgerichte Portaal Burgerzaken en de e-diensten voor onder meer verhuizen, geboorte en huwelijk.
De Gebruikersvereniging en Centric waarderen de bijdrage van gebruikers enorm. Input van klanten is onmisbaar om solide producten te blijven ontwikkelen die aansluiten op behoeften in de markt. In juni is er opnieuw een strategisch overleg. Wij kijken er naar uit!

Wilt u ook graag bijdragen aan uw burgerzakenoplossing?

Wanneer u zich ook wilt aansluiten bij het strategisch overleg en meedenken over de ondersteuning van uw vakgebied, neem dan contact op met de GV Centric via Wicher Venema of Henk van Dijkhuizen.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren