Persbericht

Uitnodiging CIP & HSD themasessie “BIG DATA, Veiligheid & Privacy” 

Ontdek hoe je Big Data op verantwoorde manier succesvol in kunt zetten voor veiligheidstoepassingen. Wij nodigen u graag uit voor de CIP-HSD themasessie over Big Data, Veiligheid en Privacy op donderdag 15 juni van 13.00 - 18.00 uur op de HSD Campus.

Big data wordt als oplossing voor verschillende veiligheidsvraagstukken gezien. Maar bij de toepassing komen ook nieuwe onderwerpen naar boven, zoals: vertrouwen in techniek, het non-discriminatie beginsel, nieuwe kwetsbaarheden door datacentralisatie en het gebruik van persoonlijke gegevens.

Waar moet je rekening mee houden bij de ontwikkeling van applicaties? En welke vragen moet elke project- en programmamanager zich stellen bij het toepassen van Big Data?

Tijdens de bijeenkomst zal een studie over dit onderwerp, die in opdracht van HSD is uitgevoerd, worden toegelicht door de auteurs.

Wat kan er met Big Data, wat is er wenselijk en wat zijn praktijkvoorbeelden? In een aantal pitches worden jullie uitgenodigd om mee te denken over veiligheidstoepassingen en vraagstukken bij Big Data, zoals bijvoorbeeld bij evenementveiligheid, ondermijnende criminaliteit en specifieke privacyvraagstukken.

  • Datum :
Donderdag 15 juni 2017


  • Tijd: 
13.30 – 18.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur)


  • Locatie: 
HSD Campus, 
Wilhelmina van Pruisenweg 104, Den Haag

Aanmelden: stuur een mailtje naar tady.slebioda@uwv.nl

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren