Overheid in transitie
Congres

E-zine iBestuur Congres 2023 online

Over ruim twee maanden alweer vindt het iBestuur Congres 2023 plaats. Bijna twintig overheids- en marktpartijen hebben de handen ineengeslagen om een boeiend programma te organiseren. Het thema dit jaar: ‘De Verbeelding’. Tijdens het plenaire programma nemen onder andere staatssecretaris Alexandra van Huffelen, ombudsman Reinier van Zutphen, Marleen Stikker en Nitesh Bharosa deel deel aan het ‘Verbeeldingsdebat’.

Klik HIER om het magazine te openen

We kijken vooruit: wat verwachten we van een betrouwbare overheid? Hoe bewaken we de menselijke maat? En hoe helpt digitalisering ons om de overheid beter te organiseren? Door te verbeelden kunnen we onszelf voorbereiden en de juiste stappen zetten. Niet alleen met het oog op de toekomst, maar ook in het hier en nu.

In dit iBestuur Congres e-zine neemt een aantal congresdeelnemers en -partners ons alvast mee in hun verbeelding. Wordt vervolgd op 13 september!

Deelnemen?

Tijdens het iBestuur Congres 2023 op 13 september a.s. in Den Haag buigen bestuurders uit de overheid, markt, maatschappelijke organisaties, onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven zich samen over maatschappelijke opgaven, vanuit een creatief en vernieuwend perspectief. Het congres biedt een unieke gelegenheid om samen te komen en deze belangrijke thema’s te bespreken. Een unieke kans om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Meer informatie over programma en deelname is te vinden op www.ibestuurcongres.nl.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren