Overheid in transitie
Congres

Eerste sessies iBestuur Congres 2023 bekend

Vrouwelijke CIO's presenteren de I-strategie Rijk tijdens het iBestuur Congres 2022 | Beeld: De Beeldredaktie

De contouren van het programma van het iBestuur Congres 2023 dat op 13 september plaatsvindt in Den Haag worden steeds duidelijker. Op de congressite zijn de eerste breakoutsessies gepubliceerd. Het belooft weer een gevarieerd programma te worden.

Breakoutsessies

Deelnemers kunnen op het congres ‘tijdreizen naar een digitale samenleving’, de ruimtelijke puzzel leggen vanuit een ‘virtuele boardroom’, informatie verkrijgen en meepraten over actuele ontwikkelingen als generatieve AI, digitale identiteit en verantwoord datagebruik. En welke type leiderschap is nodig om de maatschappelijke uitdagingen die er liggen aan te pakken? Deze en nog veel meer onderwerpen komen in 1 van de ruim 30 breakoutsessies aan bod.

Klik HIER voor het voorlopig overzicht van de sessies

Ruben Maes is opnieuw de dagvoorzitter tijdens het congres dat het thema ‘De Verbeelding’ heeft meegekregen. Onze verbeelding speelt een belangrijke bij de totstandkoming van keuzes in het hier en nu. Wat we hiermee precies bedoelen legt filosoof Piek Visser-Knijff een een mooie manier uit in deze welkomstvideo:

iBestuur Congres 2023 – De Verbeelding – iBestuur

 

Deelnemen?

Tijdens het iBestuur Congres 2023 op 13 september a.s. in Den Haag buigen bestuurders uit de overheid, markt, maatschappelijke organisaties, onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven zich samen over maatschappelijke opgaven, vanuit een creatief en vernieuwend perspectief. Het congres biedt een unieke gelegenheid om samen te komen en deze belangrijke thema’s te bespreken. Een unieke kans om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Meer informatie over programma en deelname is te vinden op www.ibestuurcongres.nl.

 

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren