Personalia

Floor Kloosterman hoofd afdeling I-stelsel en Vakmanschap bij BZK

Per 1 december 2022 gaat Floor Kloosterman aan de slag als hoofd afdeling I-stelsel en Vakmanschap bij het ministerie van BZK, onderdeel van het directoraat-generaal Digitalisering en Overheidsorganisatie. Ze gaat in samenwerking met CIO Rijk en het CIO-beraad werken aan een digitaal sterke en vaardige Rijksoverheid, onderdeel van de I-Strategie Rijk.

Floor Kloosterman | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Als hoofd van de afdeling is Kloosterman lid van het directieteam van de directie CIO Rijk. Deze directie geeft sturing, maakt beleid en kaders voor de informatievoorziening binnen het Rijk, en is opdrachtgever van verschillende rijksbrede voorzieningen.

Floor Kloosterman is op dit moment MT-lid Relatiebeheer en Ontwikkeling/clustermanager Expertise Centrum bij P-Direkt. Daarvoor was zij transitiemanager Regio West bij Taskforce I-Partnerschap. In de periode van 2007-2020 was zij werkzaam bij het ministerie van Justitie en Veiligheid en voerde zij diverse lijn-, programma-, kwartiermakers- en consultancyopdrachten uit op het gebied van innovatie, digitalisering en I-Vakmanschap.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren