Personalia
Personalia

Frank Ossewaarde directeur IV bij RVO

Frank Ossewaarde | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Frank Ossewaarde wordt per 1 september 2023 benoemd tot directeur IV bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Hij is sinds 2020 werkzaam als plaatsvervangend CIO tevens Manager Informatiemanagement en Procesontwerp bij RVO.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is overgegaan naar een nieuw organisatiemodel met een  hoofddirecteur (Johan Maas) en een directeur voor drie hoofddirecties: Transities, Dienstverlening en Organisatie. Onder de hoofddirecteur Organisatie komen drie directies: Mens en Organisatie (M&O), Informatievoorziening (IV), Financiën en Bedrijfsvoering (F&B) en de afdeling Juridische Zaken (JZ). Ossewaarde wordt directeur van de directie Informatievoorziening (IV).

Frank Ossewaarde werkt sinds 2020 bij de RVO. Eerder werkte hij bij BZK in verschillende functies, waaronder die van Hoofd Informatievoorziening Rijksdienst. Vervolgens werkte hij via ABD Interim bij de gemeente Den Haag als Manager Innovatie en ICT en als CIO. Daarna heeft hij via I-Interim Rijk opdrachten gedaan op verschillende plekken binnen de rijksoverheid, waaronder als CIO bij het RIVM en als directeur bij de Tweede Kamer. Van daaruit maakte hij een overstap naar de Provincie Noord-Holland als CIO.

 

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren