Personalia

Freek van Makkelenberg divisiemanager Generieke Diensten bij DICTU

Freek van Makkelenberg start per 1 janauri 2022 als divisiemanager Generieke Diensten bij DICTU, onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Bij de Divisie Generieke diensten werken ruim 400 medewerkers in 6 teams met een gezamenlijke omzetverantwoordelijkheid van 180 miljoen euro.

Bee;d: ABD

Freek van Makkelenberg werkt op dit moment op interim basis als Head of Global IT Infrastructure bij ASICS. Van 1988 tot 2017 werkte hij bij KPN waar hij veel verschillende IT-gerelateerde leidinggevende rollen bekleedde. Hij gaat sturing geven aan de verdere ontwikkeling van de generieke diensten die DICTU levert en wil gaan leveren. Daarnaast gaat hij helpen de divisie de komende jaren door te ontwikkelen in lijn met de bedrijfsstrategie van DICTU.

De Dienst ICT Uitvoering (DICTU) is een van de grootste ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid. DICTU ontwikkelt en beheert systemen en applicaties en zorgt voor de bijbehorende dienstverlening. Daarvoor beschikt DICTU over specialistische ICT-kennis op het terrein van inspecties, subsidies, registers en geografische informatie (GIS), en van hoog beveiligde informatiesystemen, websites en apps.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren