Personalia
Personalia

Hillie Beentjes wordt directeur Digitale Samenleving bij BZK

Hillie Beentjes | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft een nieuwe directeur Digitale Samenleving (tevens plaatsvervangend directeur-generaal DOO) aangetrokken. Hillie Beentjes volgt met ingang van 19 augustus 2024 Ron Roozendaal op die in februari jl. zijn functie neerlegde.

 

De directie Digitale Samenleving zet zich in voor een digitale transitie van de samenleving waarin iedereen mee kan doen en maatschappelijke vragen beter en sneller worden opgelost. Als directeur Digitale Samenleving gaat Beentjes zich bezig houden met politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, waarbij fundamentele vraagstukken spelen die de grondrechten van burgers en de publieke waarden raken.

Beentjes is sinds augustus 2018 plaatsvervangend secretaris-generaal en hoofddirecteur Financiƫn en integrale Bedrijfsvoering bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hiervoor was zij directeur Begrotingszaken en plaatsvervangend directeur-generaal Rijksbegroting en is zij werkzaam geweest bij de Koninklijke Marechaussee. Ze studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit

Lees ook:

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren