Personalia

Nicole van der Wolk directeur A&O bij Digitalisering en Overheidsorganisatie BZK

Nicole van der Wolk wordt met ingang van 1 mei 2023 benoemd tot directeur Ambtenaar en Organisatie bij bij het directoraat-generaal Digitalisering en Overheidsorganisatie bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Ze gaat werken aan het herstel van het vertrouwen van burgers en bedrijven in de overheid.

Nicole van der Wolk | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Er zijn veel initiatieven gericht op een grenzeloos samenwerkende overheid die over de departementsgrenzen heen en samen met andere overheden, burgers en bedrijven de bedoeling centraal stelt en opgavegericht werkt. De Ontwikkelagenda rijksdienst is gericht op verbetering van de kwaliteit van de Rijksdienst. Daarnaast ligt er een actuele en belangrijke uitdaging om een aantrekkelijke werkgever te blijven in de huidige krappe arbeidsmarkt.

Van der Wolk werkt sinds 2010 aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Tot 2019 was zij daar directeur Personeel en Organisatie en sinds 2019 is zij directeur Strategische Organisatie Ontwikkeling. Van 2002 tot 2010 heeft zij als hoofd Personeel en Organisatie en daarna als lid van de algemene directie bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) gewerkt. Tussen 1989 en 2002 bekleedde zij diverse staffuncties bij de Rijksoverheid.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren