Personalia
Personalia

Petra Fassaert directeur IT bij de Sociale Verzekeringsbank

Portret Petra Fassaert
Petra Fassaert | Beeld: SVB

Petra Fassaert wordt per 1 juli 2024 directeur IT bij de Sociale Verzekeringsbank. In deze rol krijgt zij de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse aansturing van de directie IT. Fassaert is momenteel manager IT Operatie bij de NS.

De directie IT is verantwoordelijk voor alle technologie binnen de SVB en houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van de IT-systemen. Zo implementeert de directie applicaties in het gehele spectrum: van een SAAS-applicatie tot aan complexe maatwerksoftware voor betalingen. Verder zorgt de directie er voor dat alle systemen continu blijven draaien op de hybride infrastructuur van de SVB.

Fassaert werkt al sinds 1998 bij de Nederlandse Spoorwegen, waar zij over de jaren diverse managementfuncties heeft bekleed. In haar meest recente rol als manager IT Operatie was zij verantwoordelijk voor het moderniseren en versterken van de IT-dienstverlening van de spoorwegen. Fassaert heeft onder andere gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en TU Eindhoven.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren