Nieuws

21 december: RDDI lanceert het Leerhuis Informatiehuishouding

Meld je aan voor de webinar over Het Leerhuis Informatiehuishouding; hét online platform voor alle informatieprofessionals binnen het Rijk. De plek waar je collega’s kunt ontmoeten en je ervaringen kunt delen in de community. Tijdens dit webinar laten we je Het Leerhuis zien én kun je gelijk kennis maken met het opleidingsaanbod wat we speciaal voor jou hebben samengesteld.

Het thema van de kennissessie is ‘Office 365 Sharepoint, compliance en recordsmanagement’ | Beeld: Shutterstock

Het leerhuis is bedoeld voor informatiebeheerders bij de Rijksoverheid. Zij zorgen dat informatie duurzaam toegankelijk wordt. En houden zich bezig met het digitaliseren, archiveren en vindbaar maken van informatie. Ook zorgen zij dat informatie beschikbaar, leesbaar en interpreteerbaar is.

Klik HIER voor het programma en aanmelden

Het Leerhuis Informatiehuishouding is een online ‘thuis’ specifiek opgezet voor Informatieprofessionals van de Rijksoverheid, waar ‘alles’ voor professionele ontwikkeling op laagdrempelige en herkenbare wijze een plaats krijgt. Van een academie tot een kennisbank, van micro-learnings tot leer-expedities.

We starten om 10:00 uur en om 11:30 uur weet je hoe het Leerhuis jouw professionele ontwikkeling als Rijks Informatieprofessional stimuleert en dus bijdraagt aan duurzaam toegankelijke overheidsinformatie!

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren