Personalia
Personalia

Robert van der Poel MT-lid directie Informatiebeleid bij IenW

Robert van der Poel | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Robert van der Poel wordt per 1 oktober 2023 MT-lid bij de concerndirectie Informatiebeleid (CDIB) bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hij werkt op dit moment bij de gemeente Leidschendam-Voorburg als Chief Information Officer/manager Informatiemanagement, ICT Service en Onderzoek. 

De concerndirectie moet het departement helpen met de omslag naar een IT- en datagedreven organisatie. Collega’s van de diverse organisatieonderdelen hebben te maken met een nieuwe taak-, rol- en verantwoordelijkheidsverdeling op het gebied van informatiebeleid en de manier waarop ze met elkaar moeten samenwerken. Van der Poel is verantwoordelijk voor medewerkers met de specialismen integrale beveiliging, gegevensbescherming, kwaliteit en monitoring.

Hij heeft flink wat ervaring op gebouwd bij de lokale overheid. Van der Poel was onder andere werkzaam als adviseur informatievoorziening bij de gemeente Gouda en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en als senior informatiemanager bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Op dit moment is hij CIO en manager Informatiemanagement, ICT Service en Onderzoek bij de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren