Persbericht

Salesforce lanceert Vaccine Cloud om vaccinatiemanagement wereldwijd te versnellen

Nog weinig overheidsinstanties en gezondheidsorganisaties beschikken over de technologische infrastructuur om de complexiteit, snelheid en schaal van deze vaccinaties aan te kunnen. Vaccine Cloud aan ondersteunt organisaties om hun vaccinatieprogramma sneller, veiliger en efficiënter uit te voeren en te beheren.

“Het organiseren van de distributie van miljarden vaccindoses is op dit moment wereldwijd de grootste uitdaging. Technologie kan een cruciale rol spelen om ervoor te zorgen dat dit op een efficiënte, effectieve en rechtvaardige manier gebeurt”, zegt Bret Taylor, President en COO van Salesforce. “We zijn trots dat we organisaties kunnen ondersteunen bij hun herstel en mensen kunnen beschermen tegen de gevolgen van COVID-19.”

Introductie van Vaccine Cloud voor een veilig vaccinatiebeheer op schaal

Met Vaccine Cloud kunnen overheden, gezondheidsinstellingen, bedrijven en non-profitorganisaties wereldwijd hun vaccinatieprogramma’s op schaal ontwikkelen, bouwen en beheren. De oplossing gebruikt het Salesforce Customer 360-platform en omvat mobiliteitsoplossingen, bots, analyse- en integratiemogelijkheden, en meer.

– Overheidsinstanties en agentschappen voor volksgezondheid kunnen de vooruitgang van de vaccinaties dankzij Vaccine Cloud met behulp van data en inzichten monitoren. Op die manier maximaliseren ze de effectiviteit van hun programma. Dit omvat het veiligstellen van voldoende doses, het opvolgen van de resultaten voor patiënten en het nemen van door data gestuurde beslissingen op basis van gezondheidsbehoeften en risicofactoren van de gemeenschap. En met de integratiemogelijkheden in Vaccine Cloud kunnen deze instanties hun data uit alle relevante systemen op het platform samenbrengen, zodat de data van de vaccinatie op één plaats kan worden beheerd en opgevolgd.

– Zorgaanbieders kunnen Vaccine Cloud gebruiken bij het stroomlijnen van vaccinatieprocessen, zoals voor het beheren van voorraden, het trainen en opleiden van personeel, en voor betaling en terugbetaling. Vaccine Cloud kan ook voor de externe communicatie met gemeenschappen zorgen, bijvoorbeeld door een melding uit te sturen om de eerste prik in te plannen of als herinnering voor wie een tweede dosis moet komen halen. Omdat de oplossing op Salesforce gebouwd is, beschikken zorgverstrekkers over een platform dat efficiënt, veilig en overal toegankelijk is, en waarmee ze miljoenen patiënten verspreid over honderden sites en zorglocaties kunnen opvolgen.

– Bedrijven, personeel, retailers, klanten en inwoners kunnen met Vaccine Cloud registraties vereenvoudigen en gemakkelijker afspraken inplannen. Het is mogelijk om de communicatie voor de opvolging van resultaten te personaliseren en om eventueel een herinnering te sturen voor een tweede prik. Daarnaast is het ook een goede manier om informatie over de vaccins te verspreiden en om potentiële bezorgdheden over de veiligheid ervan te verhelpen. Dankzij Vaccine Cloud kunnen mensen ook hun vaccinatie- of gezondheidsstatus instellen. Dit kan helpen om medewerkers veilig naar kantoor te laten terugkeren, muziekliefhebbers weer naar concerten te laten gaan en ook een stadion opnieuw te vullen met sportfans.

– Partners van Salesforce vergroten de kracht van Vaccine Cloud om vaccinatieprogramma’s voor overheden, gezondheidsinstanties en non-profitorganisaties wereldwijd te schalen. Als Salesforce-experts die beschikken over diepgaande kennis van de industrie en geteste oplossingen, maken enkele wereldwijde strategische partners zoals Accenture, Deloitte, IBM en KPMG, naast andere partners zoals Coastal Cloud, Infosys, MTX, PolSource, Sense Corp, Silverline, Skedulo, Slalom en Traction on Demand al gebruik van Vaccine Cloud om organisaties te helpen bij het versnellen van hun vaccinatieprogramma’s.

“Ons cloudsysteem AllVax maakt het mogelijk om onze gemeenschap en medewerkers te behoeden voor een paar moeilijke logistieke onderdelen van het vaccinatieproces. Daardoor kunnen we ons concentreren op onze kerntaak – het bevorderen van gezondheid en welzijn bij iedereen die in Lake County woont, werkt en speelt”, zegt Jefferson McMillan Wilhoit, directeur van Health Informatics and Technology bij het gezondheidsdepartement van Lake County in Illinois.

Over Vaccine Cloud

Vaccine Cloud maakt deel uit van de technologische oplossingen waarmee Salesforce COVID-19 wil helpen bestrijden. Het omvat het beheren van voorraden, het plannen van afspraken, het opvolgen van resultaten, voorlichting en meer. Lees hier meer informatie over Vaccine Cloud

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren