Data en ai
Artikel

Generative AI-partnerschap van TCS met Google Cloud

TCS heeft meer dan 50.000 medewerkers in huis die gespecialiseerd zijn in AI, waarvan 25.000 ook gecertificeerd zijn voor Google Cloud. Het Generative AI-aanbod van Tata Consultancy Services op Google Cloud zal klanten helpen de kracht van Generative AI te benutten en snelle innovatie te bevorderen.

Tata Consultancy Services (TCS) heeft onlangs een uitgebreid partnerschap met Google Cloud aangekondigd en de lancering van zijn nieuwe aanbod, TCS Generative AI, dat gebruikmaakt van de generatieve AI-diensten van Google. Hiermee kunnen op maat gemaakte bedrijfsoplossingen worden ontworpen en geïmplementeerd. Dit helpt klanten de kracht van deze nieuwe technologie te benutten om hun groei en transformatie te versnellen.

Voortbouwend op domeinkennis in meerdere industriële verticals en investeringen in onderzoek en innovatie, heeft TCS een groot portfolio ontwikkeld van AI-aangedreven oplossingen en intellectueel eigendom op het gebied van AIOps, Algo Retail™, smart manufacturing, digital twins en robotica. Het bedrijf werkt momenteel samen met klanten in verschillende sectoren om te onderzoeken hoe generatieve AI kan worden gebruikt om waarde te leveren in hun specifieke bedrijfscontext.

Dit nieuwe aanbod wordt gevoed door de generatieve AI-tools van Google Cloud.TCS zal specifieke contextuele kennis en ontwikkelingsprocessen gebruiken om samen met klanten oplossingen te bedenken, snel prototypes te maken van de meest veelbelovende ideeën en aan volwaardige transformatieoplossingen te bouwen met een verbeterde time-to-value.

Deze gezamenlijke oefeningen zullen gebruikmaken van TCS Pace Ports™, de co-innovatiecentra van het bedrijf in New York, Pittsburg, Toronto, Tokio en Amsterdam, waar klanten ook academische onderzoekers en start-up partners uit het uitgebreide innovatie-ecosysteem van TCS kunnen ontmoeten.

TCS heeft geïnvesteerd in de uitbreiding van zijn expertise in snel evoluerende cloud-technologieën. Het heeft meer dan 25.000 ingenieurs die gecertificeerd zijn voorGoogle Cloud. Daarnaast heeft TCS meer dan 50.000 medewerkers getraind in AI, met plannen om binnen het jaar 40.000 vaardigheidsbadges te verdienen op GoogleCloud Generative AI, om de verwachte vraag naar het nieuwe aanbod te ondersteunen.

Met onze diepgaande contextuele kennis van de bedrijven van onze klanten, zijn we goed gepositioneerd om innovatieve oplossingen op bedrijfsniveau te bouwen met behulp van generatieve AI. Onze samenwerking met Google Cloud op het gebied van generatieve AI stelt ons in staat om snel en innoverend te handelen voor onze klanten. TCS investeert in middelen, frameworks en talent om de kracht van generatieve AI in te zetten om groei en transformatie voor onze klanten mogelijk te maken.
Krishnan Ramanujam- President, Enterprise Growth Group TCS

Volgens Kevin Ichhpurani (Vice President, Global Partner Ecosystems and Channels – Google Cloud) is TCS expert in bedrijfstransformatie en heeft TCS de inzet om duizenden mensen te trainen op Google Cloud Generative AI. Dit  zullen belangrijke troeven zijn voor bedrijven die hun generatieve AI-adoptie willen versnellen. TCS en Google Cloud zullen helpen industriespecifieke uitdagingen en kansen aan te pakken met generatieve AI-mogelijkheden en -oplossingen, met een focus op het toevoegen van bedrijfswaarde.

De TCS Google Business Unit biedt klanten een volledige catalogus van diensten en oplossingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van TCS’ contextuele kennis, branchegerichte innovatie en de platformmogelijkheden van Google Cloud. Het aanbod omvat advies, fundamentele cloud-build- en beveiligingsdiensten, modernisering van applicaties en gegevens, AI-build- en implementatiediensten, een managed services-model voor hybride en multi-cloudomgevingen en een fit-to-purpose digitale oplossingen voor verschillende sectoren.

Meer weten?
TCS biedt cloud-native diensten en oplossingen over nieuwe technologieën zoals generatieve AI, intelligente edge-to-core en blockchain om de waarde voor klanten te vergroten. TCS heeft 25 specialisaties in huis en heeft verschillende Google Cloud awards ontvangen voor uitgebreide oplossingen. Klik hier voor meer informatie over de TCS Google Business Unit.

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Registreren