zoeken binnen de website

OPENburgerzaken: parkeervergunning & verhuizing

Als burger verwacht je steeds meer een proactieve dienstverlening vanuit jouw gemeente. Bijvoorbeeld een melding dat je een parkeervergunning nodig hebt op de plek waar je gaat wonen. Eén van de lopende initiatieven binnen OPENburgerzaken is daarom om het parkeervergunningssysteem te koppelen aan de verhuizing. Bekijk de video van Dylan waarin hij kort vertelt hoe deze innovatie werkt.

Beeld: Shutterstock

Het te laat aanvragen van een parkeervergunning door een burger is met de automatische aanvraag parkeervergunning verleden tijd, omdat je als gemeente de burger erop attendeert dat er een parkeerregime geldt voor het nieuwe adres. Vanuit het verhuisproces kan de burger, indien het nieuwe adres een parkeerregime heeft, direct de aanvraag van de parkeervergunning starten.

Bekijk hier de video over deze innovatie

Neem gerust contact met mij op

Weer een mooie innovatie die laat zien wat OPENburgerzaken allemaal mogelijk maakt. Ben je benieuwd geworden? Of heb je zelf nieuwe ideeën voor OPENburgerzaken? Ik hoor het graag, stuur gerust een e-mail naar: Dylan.Kusters@PinkRoccade.nl

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.