zoeken binnen de website

Werken aan vertrouwen: luister naar de mensen van de uitvoering

door: Redactie iBestuur | 13 september 2021

‘Den Haag’ wil dat veranderen en werkt aan een betere aansluiting tussen beleid en uitvoering. Tegelijkertijd investeren gemeenten in hun lokale uitvoeringskracht. Deze sessie belicht de uitvoering vanuit beide perspectieven. Met Marije van den Berg, Nathan Ducastel, Marcel Dela Haije, Arnoe van Hojut en Loes Mulder.

Voor de geloofwaardigheid van de overheid en effectieve publieke dienstverlening is de kwaliteit van de uitvoering cruciaal. De mensen op de werkvloer weten wat wel en niet werkt in de uitvoering, maar naar hen wordt (nog steeds!) onvoldoende geluisterd.

Datum: 15 september
Tijd: 12:00 – 1:45 uur
Plaats: Achter uw pc, laptop of tablet

Een gesprek met:

Marije van den Berg adviseert en werkt aan democratische kwaliteit in het lokale bestuur, Democratie in uitvoering

Nathan Ducastel is Beleidsdirecteur VNG en directeur VNG-realisatie

Marcel Dela Haije is Stadsmarinier bij de gemeente Rotterdam

Arne van Hout is gemeentesecretaris Nijmegen, voorzitter Taskforce Samen Organiseren van de VNG

Loes Mulder is secretaris-generaal bij het ministerie van SZW

Online deelname iBestuur Congres 2021

Online deelname aan het iBestuur Congres 2021 is uitsluitend bedoeld voor bestuurders, beslissers en professionals uit de overheid. Behoort u tot de doelgroep, maar u heeft nog geen uitnodiging ontvangen? Dan kunt u zich hier aanmelden.

tags: , , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.