partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Centric

Centric-logo

Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, zoals belastingheffing en -inning, burgerzaken, salarisadministratie en werk, inkomen & zorg. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.


Centric en Antea Group investeren in startups via CAG Ventures

30 maart 2018

start-ups

Centric en Antea Group investeren via CAG Ventures in samenwerkingsverbanden met start-ups en scale-ups die actief zijn op het snijvlak van IT en engineering.

lees meer

Privacy Workspace geeft organisaties grip op persoonsgegevens

1 maart 2018

Centric privacy

IT-dienstverlener Centric introduceert de Privacy Workspace, een oplossing die organisaties grip geeft op het werken met persoonsgegevens. Dit platform helpt organisaties te voldoen aan de AVG, die vanaf 25 mei wordt gehandhaafd.

lees meer

Selfservice en AVG centraal in Productbeleid Lokale Overheid

21 februari 2018

Centric

In het vernieuwde Productbeleid Lokale Overheid leest u wat de ontwikkelingen rondom overheid en ICT betekenen voor de oplossingen die Centric ontwikkelt voor lokale overheden.

lees meer

Regie zonder grenzen in de Achterhoek

6 februari 2018

Centric

Winterswijk geeft samen met collega-gemeenten Aalten en Oost-Gelre zoveel mogelijk ruimte aan de ‘eigen regie’. Manager uitvoerende dienst Zorg en Welzijn Noortje Schuddebeurs vertelt over samenwerken in de Achterhoek. “Gemeentegrenzen zijn geen belemmering meer.”

lees meer

Op tijd klaar zijn voor de AVG?

20 december 2017

Centric AVG

Waarvoor mag je het BSN gebruiken? Hoe krijg je het overzicht van alle persoonsgegevens die in de gemeente zijn opgeslagen? Waarvoor mag je straks nog de GBA-V bevragen?

lees meer

Strategische GV Conferentie

19 december 2017

GV Centric

‘Leiderschap op weg naar de i-Overheid’, dat was het thema van de Strategische Conferentie van de Gebruikersvereniging.

lees meer

H2O-gemeenten harmoniseren applicatielandschap

19 december 2017

H2O-gemeenten - Centric

De gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek ondertekenen op 7 december het contract voor de levering van een nieuwe gezamenlijke applicatie voor het gegevensmagazijn. Voor de gemeenten betekent dit de start van de harmonisatie van hun applicatielandschap.

lees meer

Gemeente Amsterdam neemt belastingapplicatie Centric in gebruik

13 december 2017

Gemeente Amsterdam - Centric

De gemeente Amsterdam heeft het Centric-informatiesysteem Key2Belastingen met succes in gebruik genomen.

lees meer

Voelt de overheid wel voldoende pijn die dwingt tot innovatie?

8 december 2017

Centric

Gemeenten bouwen samen aan de fundamenten van de i-overheid. De vraag die centraal stond tijdens de Strategische GV Conferentie in Voorthuizen is: hoe precies? En als innovatie voortvloeit uit pijn, ervaren we dan wel voldoende pijn om in actie te komen?

lees meer

AVG Praktijkdag: alles over de nieuwe privacywet

4 december 2017

Centric AVG

Dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vanaf mei gehandhaafd wordt, is wel bekend. Maar wat betekent dit precies voor gemeenten? Die vraag stond centraal tijdens de AVG Praktijkdag, georganiseerd door Centric samen met Privacy Company.

lees meer