zoeken binnen de website

Alex Maas directeur Beleid & Bedrijfsvoering / CIO bij Bureau ABD

door: Redactie iBestuur | 18 november 2022

Alex Maas gaat 15 januari a.s. aan de slag als directeur Beleid en Bedrijfsvoering tevens CIO bij Bureau Algemene Bestuursdienst van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Hij is op dit moment werkzaam als directeur HR en Bedrijfsvoering van de Bestuursstaf, kerndepartement van het ministerie van Defensie.

Alex Maas | Beeld: Algemene Bestuursdienst

Alex Maas gaat zich bezig houden met beleid en commu­nicatie, maar ook de innovatie van systemen en werk­processen valt onder de directeur. Hiernaast is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Bureau Algemene Bestuursdienst en heeft hij een management­opgave, waarbij hij zich focust op de versterking van de samenwerking tussen de afdelingen binnen zijn directie en de overige afdelingen binnen Bureau Algemene Bestuursdienst.

Maas werkte eerder bij de Koninklijke Landmacht en het ministerie van Defensie. Van 1992-1997 deed Alex de officiersopleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Marine in Den Helder. Alex behaalde daarna zijn doctoraal Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.